Tuesday 21 October 2014

Varustelista punnittu!

Sain vihdoin viimeisetkin varusteet punnittua, eli nyt on LÄHTÖTILANNE nähtävissä. Tuosta saattaa jotain puuttuakin, mutta päivitän jos huomaan. Yllättäen 15kg repuksi kuvittelemani onkin paisunut reiluun kuuteentoista kiloon! Tähän on syynä vaihto jokunen vuosi sitten Haglöfs Victoriin kevyemmästä rinkasta sen über-mukavan kantotuntuman vuoksi.

Kommentoikaa toki jos näyttää jotain oleellista puuttuvan.





3 comments:

  1. En huomaa puutteita, mutta kiinnostaisi tietää, millaisista ruoka-aineksista tuo 4,5 kiloa koostuu. Itse kun olen laskeskellut ruokien painoja, olen päässyt 600-800 g painoon per päivä, eli aika samoissa mennään.

    ReplyDelete
  2. Lasken eväät n.3000Kcal päiväkulutukselle, 750g/päivä. Tämä tarkoittaa 400Kcal/100g mukaan otettavassa ruoassa. Riisi, perunamuusijauhe ja kaurahiutaleet jäävät vähän tuon alle. Pähkinät, pepperoni/salami ja tietysti öljy (900Kcal/100g) ovat tuhdimpaa tavaraa joilla nostan keskiarvoa. Öljyä en tosin käytä kuin 30g/päivä. Tällaisia laskelmia tehden keräilen päiväannokset. Ensi kesän reissun varuste- ja ruokalistan kirjoitan yksityiskohtaisesti auki kun olen sen saanut mietittyä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aika lailla samoissa mennään. Omissa eväissäni olen päässyt 840 gramman painoisilla eväillä 3660 kcal energiasisältöön. Puurohiutaleita, nuudeleita, kuivattuja kasviksia, kuivalihaa, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä ja suklaata. Joskus myös valmiita retkiruokia. Tuo on sellainen talviretkipäivän annos, kesällä pärjään vähemmällä.

      Delete